عصرانه:کیک ردولوت

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

کره نرم و شکر را باهم مخلوط کردم با هم زن می زنم تا سبک بشه و به رنگ کرم دربیاد بعد تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنم، وانیل اضافه می کنم باز هم می زنم، موادخشک را باهم مخلوط کرده سه بار الک می کنم (آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک کمی پودر کاکائو)وبه مخلوط اضافه می کنم با ترمیلک را اضافه کردم رنگ قرمز ژله ای رابا سرکه سفید مخلوط کردم وبه مواد کیک اضافه می کنم مایه کیک را داخل قالب ریخته در فر با دمای 180سانتیگراد به مدت35 تا 45 دقیقه می پزم.

ترکیبات غذایی
کره
150 گرم 
شکر
400 گرم 
تخم مرغ
2 عدد 
آرد
2.5 پیمانه 
جوش شیرین
1 قاشق 
نمک
1 قاشق 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.