نامشخص
بادمجان ها رو پوست گرفته و نمک میزنیم تا تلخی آن گرفته شود; سپس در تابه مخصوص گریل سرخ میکنیم تا روغن کمتری جذب کند. در قابله بادمجان های سرخ شده و مقداری آب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بادمجان ها نرم شوند و سپس آنها را له میکنیم و پیاز و سیر سرخ شده, کشک و گردو خرد شده را اضافه میکنیم و مجددا در حرارت ملایم اجازه میدهیم تا جا بیوفتد. کناره های نان تست را بریده و دو نان را در ظرف قرار میدهیم, سپس کشک بادمجان را روی نان ها ریخته و مجددا نان میگذاریم و به همین ترتیب ادامه می دهیم, آنگاه روی کیک را با کشک و پیاز داغ, سیر داغ و نعناو گردو تزیین میکنیم. در صورت تمایل بنا به درخواست مشتری سیر میتواند حذف شود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}