کیک کشک بادمجان مامان دلارام  تاکنون  5  بار سفارش داده شده است.

کیک کشک بادمجان

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

بادمجان ها رو پوست گرفته و نمک میزنیم تا تلخی آن گرفته شود; سپس در تابه مخصوص گریل سرخ میکنیم تا روغن کمتری جذب کند. در قابله بادمجان های سرخ شده و مقداری آب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بادمجان ها نرم شوند و سپس آنها را له میکنیم و پیاز و سیر سرخ شده, کشک و گردو خرد شده را اضافه میکنیم و مجددا در حرارت ملایم اجازه میدهیم تا جا بیوفتد. کناره های نان تست را بریده و دو نان را در ظرف قرار میدهیم, سپس کشک بادمجان را روی نان ها ریخته و مجددا نان میگذاریم و به همین ترتیب ادامه می دهیم, آنگاه روی کیک را با کشک و پیاز داغ, سیر داغ و نعناو گردو تزیین میکنیم. در صورت تمایل بنا به درخواست مشتری سیر میتواند حذف شود.

ترکیبات غذایی
گردو
۲ عدد 
روغن سرخ کردنی
به میزان لازم 
نعناع
به میزان لازم 
نان تست
۶ عدد 
سیر
۲ حبه 
پیاز
۲ عدد 
کشک
۵ ق غ 
بادمجان
۴ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.