جدید

نامشخص

10,160 12,700 تومان
نامشخص
دستور پخت

سینه مرغ را شسته و خرد می‌کنیم. سپس درون ظرف ریخته و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش بیاد. کفی که روی ظرف جمع شده را گرفته و دور می‌ریزیم. بعد با پیاز سرخ شده، نمک، زردچوبه، فلفل و کمی رب گوجه به مدت چهل دقیقه می‌پزیم تا کاما پخته و نرم شود. در این فاصله کدوی خورشتی را شسته و به صورت طولی برش می‌زنیم و در مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم. بعد از پخته شدن، سینه مرغ و کدو را به ظرف مرغ در حال پخت اضافه می‌کنیم تا حدود ده دقیقه دیگر با هم بپزد. در آخر هم مقدار کمی لیموی تازه یا نارنج روی غذا می‌ریزیم. چون کدوی سرخ شده طعم شیرینی داره و با لیمو یا نارنج خوش طعم تر میشود.

ترکیبات غذایی
نمک
به میزان لازم 
رب گوجه
۴ عدد 
لیمو ترش
چند قطره 
کدو
۴عدد 
پیاز
به میزان لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.