چلو خورش قیمه بادمجان #350_گرمی
دستور پخت

خورش قیمه بادمجان یکی از انواع خورش قیمه است. این خورش بسیار خوشمزه و خوش طعم است. همچنین مناسب مهمانی‌ها هم هست. برای تهیه خورش قیمه بادمجان پیاز را مقداری تفت داده، سپس گوشت را به آن اضافه نموده و مقداری زردچوبه، نمک، فلفل، رب و زعفران را به آن اضافه می‌کنم. بعد از این که مواد با هم مخلوط شدند، مقداری آب به روی آن ریخته و می‌گذارم بپزه. در ادامه پخت خورش قیمه بادمجان، لپه از قبل پخته شده را هم به همراه لیمو عمانی و خلال پوست پرتقال که تلخی آن گرفته شده را به مواد اضافه می‌کنم. سپس بادمجان‌ها که تلخی آن گرفته شده را همراه گوجه‌ها سرخ کرده و با مقداری رب گوجه تفت میدم، و همراه مقداری دارچین به مواد اضافه می‌کنم. و اجازه میدم که خورش جا بیوفته. بعد از این که خورش قیمه بادمجان جا افتاد، درون ظرف کشیده و همراه پلو زعفرانی سرو می‌کنم. خورش قیمه بادمجان خوش رنگ و خوش طعم با عشق تقدیم به شما.

ترکیبات غذایی
گوشت ران گوساله
۱۵۰ گرم 
لپه
یک پیمانه 
بادمجان
یک عدد 
رب گوجه
یک قاشق غذا خوری 
برنج
۲۲۵ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.