باقالی پلو با مرغ #ران
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

برنج را به مدت سه ساعت خیس می‌کنیم. مرغ را مزه دار کرده و تفت می‌دهیم و با رب، زعفران و کمی آب می‌پزیم. برنج و باقالی را با هم آبکشی می‌کنیم و شوید خشک یا تازه را لابه‌لای آن می‌ریزیم. برنج را به مدت ۵۰ دقیقه با کمی روغن و کره دم می‌گذاریم.

ترکیبات غذایی
رب گوجه
۱ قاشق سرخالی 
دارچین
مقداری 
زعفران
مقداری 
کره
۱ قاشق سرخالی 
شوید
مقداری 
باقالی
مقداری 
برنج
۱ پیمانه 
ران مرغ
۱ک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.