یک دیس چهار پرسی سر پر باقالی پلو یک دیس ماهیچه خوش طعم و عطر گوسفندی سس مخصوص این دیس ها معادل ۴ پرس هستن و بسته به اشتهای شما عزیزان برای ۴ تا ۶ نفر مناسبه.

باقالی پلو با ماهیچه مجلسی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

به آب درحال جوش، برنج خیس خورده، شوید تازه و خرد شده و نمک را اضافه می‌کنیم. بعد که نیم‌پز شد، باقالی ازقبل پخته وآبکش شده را اضافه می‌کنیم. سپس آبکش می‌کنیم ومی‌گذاریم تا دم بکشد. بعد ماهیچه شسته را با پیاز، کمی ادویه ، نمک و فلفل تفت می‌دهیم و می‌گذاریم تا بپزد. در آخر زعفران را اضافه می‌کنیم، بعد از چند ساعت که پخت، با باقالی پلو سرو می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
باقالی
 
برنج
 
پیاز
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.