جدید

شله زرد

4,085 4,300 تومان
شله زرد

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

برنج را شسته و با آب روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد .پس از آن زعفران دم کرده و شکر را اضافه میکنیم سپس خلال بادام ر اضافه کرده و گلاب را در آخر می افزاییم و اجازه میدهیم تا شله زرد جا بیافتد.برای سرو در ظرف مورد نظر ریخته و پس از سرد شدن با دا چین و خلال بادام و خلال پسته تزیین میکنیم.

ترکیبات غذایی
کره
۵۰ گرم 
دارچین
مقداری 
خلال پسته
کمی 
گلاب
نصف پیمانه 
خلال بادام
۳ ق غ 
شکر
یک ونیم پیمانه 
زعفران
مقداری 
برنج
نصف پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.