آش رشته #۴۰۰_گرمی
پیاز را خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم که طلایی شود ، بعد به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و بعد آرد را می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد کمی تفت بخورد ، لوبیا و نخود که از قبل خیس کرده و پخته ایم ، بعد می گذاریم آب جوش بیاید و مواد کمی قوام بیاید ، سپس سبزی اضافه می کنیم و بعد از چند جوش رشته را اضافه می کنیم و بعد از اینکه رشته پخته شد ، حرارت را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر کشیده با کشک و نعنا داغ تزیین می کنیم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}