آش رشته #۴۰۰_گرمی
دستور پخت

پیاز را خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم که طلایی شود ، بعد به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و بعد آرد را می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد کمی تفت بخورد ، لوبیا و نخود که از قبل خیس کرده و پخته ایم ، بعد می گذاریم آب جوش بیاید و مواد کمی قوام بیاید ، سپس سبزی اضافه می کنیم و بعد از چند جوش رشته را اضافه می کنیم و بعد از اینکه رشته پخته شد ، حرارت را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر کشیده با کشک و نعنا داغ تزیین می کنیم.

ترکیبات غذایی
پیاز
۱ عدد 
فلفل
۲۰ 
آرد
۵۰گرم 
رشته آش
۵۰۰ گرم 
زردچوبه
۲۰گرم 
سبزی آش
۵۰۰ گرم 
کشک
۱۰۰گرم 
نعناع
۲۰گرم 
نخود
۱ پیمانه 
لوبیا قرمز
۱ پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.