1397/07/02

طرز تهیه کیک تولد ساده

طرز تهیه کیک تولد ساده

تولد یکی از روزهای مهم در سال برای همه ماست؛ چه تولد خودمان باشد، و چه تولد یکی از نزدیکانمان. دوست داریم این روز به بهترین نحو ممکن سپری شود و خاطره خوب آن برای باقی عمرمان بماند. از طرفی، در روز تولد دوستان و خانواده‌مان دوست داریم تا حد امکان آن‌ها را خوشحال کنیم و به آن‌ها نشان دهیم که چقدر برایمان اهمیت دارند.

نشان دادن علاقه نیاز به خرید هدایای متعدد و پر هزینه ندارد و خیلی وقت‌ها می‌توانیم با کارهای کوچک اما معنی‌دار خاطرات خوبی را رقم بزنیم. خرید چند شاخه گل، دادن یک کارت با جملات محبت آمیز، دعوت از دوستان نزدیک برای گذراندن یک روز خوب کنار هم، برنامه گردش بیرون از شهر، و ...

در نهایت، آن چیزی که مهم است خلاقیت ما در تهیه هدیه و غافل‌گیر کردن فرد مورد علاقه‌مان است.

 

یکی از کارهایی که می‌تواند میزان توجه ما به شخص متولد را نشان دهد و با غافل‌گیر کردن او خوشحالش کند، تهیه یک کیک تولد خانگی هرچند ساده است. برای تهیه کیک تولد نیازی به مهارت‌های خاص شیرینی پزی نداریم و می‌توانیم با یک کیک ساده اما خوشمزه و زیبا به هدفمان برسیم. علاوه بر این، کیک یکی از مهم ترین اجزای خوراکی‌های جشن تولد است. اگر می‌خواهید با طرز تهیه کیک تولد ساده  آشنا شوید، با ما همراه باشید:

 

طرز تهیه کیک تولد

 

برای شروع
  • قبل از شروع به هر کاری، فر را در دمای حدود 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر فر شما خیلی داغ باشد کیک سوخته و خشک می‌شود؛ و اگر فر شما سرد باشد کیک تولد شما پف نخواهد کرد.
  • به دقیق بودن اندازه موادی که قرار است استفاده کنید خیلی دقت کنید؛ چرا که اگر از چیزی کم یا زیاد استفاده کنید کیکتان آن طور که می‌خواهید از آب در نخواهد آمد.
انتخاب ظرف مناسب
  • اگر کیک تولد شما قرار است رنگ روشنی داشته باشد و شکلاتی نیست، از قالب‌های روشن و براق استفاده کنید. قالب‌های تیره چون گرمای بیشتری به خود جذب می‌کنند باعث تیره شدن سریع رنگ کیک شما داخل فر می‌شوند.

 

آماده سازی کیک تولد
کره 1 فنجان – یخ نزده
شکر 2 فنجان
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
تخم مرغ 4 عدد – سفیده و زرده جدا شده
بیکینگ پودر 3 قاشق چی خوری
آرد 3 فنجان
شیر 1 فنجان
نمک به مقدار لازم
  1. کره و شکر را به مدت 5 دقیقه یه خوبی با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یک مخلوط نرم و پف کرده بدست بیاید. سپس زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به این مخلوط اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید. در همین حین پودر وانیل را با باقی مواد داخل ظرف مخلوط کنید.
  2. آرد، بیکینگ پودر، و نمک را با هم مخلوط کرده و چندین باز به خوبی الک کنید تا هوا بگیرد و کیک تولد شما داخل فر به اندازه کافی پف کند.
  3. مخلوط‌های مرحله اول و دوم را با هم ترکیب کرده و شیر را به آن‌ها اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود. اما این کار را زیاد انجام ندهید، چرا که بیکینگ پودر خاصیت خود را از دست می‌دهد.
  4. در یک ظرف دیگر، یک سوم (3/1) سفیده تخم مرغ‌ها را با کمی نمک مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط پف کند. سپس آن را به ترکیب کیک که در مرحله 3 آماده کردید اضافه کنید و کمی هم بزنید. این کار باعث می‌شود رنگ کیک شما روشن و زیباتر شود.
  5. قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. قالب پر از مواد را داخل فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید. حدود نیم ساعت طول می‌کشد تا کیک شما بپزد.
    برای اطمینان از پخته بودن کیک، یک خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و خارج کنید. در صورتی که خلال دندان تمیز بماند و مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده است.
    نیم ساعت طول می‌کشد تا کیک شما بپزد.
  6. وقتی کیک داغ است آن را از قالب خارج نکنید، چون خورد خواهد شد. حدود 10 دقیقه قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید.
    اگر کیک شما داخل قالب خیلی سرد شد و به دیواره‌ها چسبید، می‌توانید قالب را دوباره کمی داغ کنید تا کیک جدا شود


 

تزیین کیک تولد
خامه 800 گرم
پودر قند به مقدار لازم
وانیل 1 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی در صورت تمایل 

 

  1. برای تزیین کیک تولد با خامه، تمام مواد را داخل یک ظرف به مدت 3-4 دقیقه به خوبی هم بزنید و سپس مخلوط را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
    توجه کنید که اگر خامه را زیاد هم بزنید میبرد و تبدیل به کره می‌شود.
    بعد از 2 ساعت خامه را از یخچال خارج کرده و دوباره آن را حدود 5 دقیقه هم بزنید تا به خوبی سفت شود؛ به طوری خطوط هم زن روی آن بیفتد. در صورت نیاز می‌توانید در این مرحله از مقدار کمی سفت کننده خامه هم استفاده کنید.
  2. اگر می‌خواهید خامه شما سفید و ساده نباشد، می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
  3. خامه را روی کیک بمالید. نیازی نیست که سطح خامه حتما صاف و بدون نقص باشد. می‌توانید آن را با کمی پستی و بلندی و هر طور که مطابق سلیقه‌تان است روی کیک قرار دهید.
  4. برای تزیین بیشتر می‌توانید از بیسکوییت‌های کوچک، ماکارون‌ها، یا ترافل‌های رنگی هم استفاده کنید.

    

 

کیک تولد هیجان انگیز شما برای خوشحال کردن کسی که دوستش دارید آماده است!

لذت ببرید!