1398/01/24

سالاد برای مهمانی ، لیست بهترین سالادهای مهمانی

سالاد برای مهمانی ، لیست بهترین سالادهای مهمانی

 

 

سالاد جز جدانشدنی مهمانی های ما ایرانی ها و همچنین یکی از پرطرفدارترین هاست. اگرقصد تدارک یک مهمانی را دارید و میخواهید با سالادهای خوشمزه هنر خود را به مهمانان نشان دهید مامان پز در  کنار شماست تا شما را همراهی و شما را با طرز تهیه  انواع سالاد برای مهمانی آشنا کند. نکته مهم در درست کردن سالاد برای مهمانی ، بحث تزئین آن است. اگر شما تزئین زیبایی داشته باشید مهمان ها و خصوصا بچه ها بیشتر مایل هستند که سالاد را بخورند پس حواستان به این موضوع باشد. در ادامه شما را با انواع سالاد مهمانی آشنا خواهیم کرد.

 

سالاد برای مهمانی های رسمی با ترکیبات گوشتی

 

سالاد برای مهمانی با نودل

  1. سالاد نودل برای مهمانی

مواد لازم:

 

  • نودل 2 بسته
  • مرغ 200 گرم
  • کاهو 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز و روغن زیتون به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

طرزتهیه:

 ابتدا دو بسته نودل را با توجه به دستور روی بسته در اب جوش قرار دهید. توجه کنید که نودل بیشتر از 2 دقیقه داخل اب جوش نماند چون خمیر میشود. بعد ازاماده شدن نودل آن را آبکش کنید و اجازه دهید سرد شود. مرغ را جدا بپزید و سپس آن را تکه تکه کنید. کاهو، هویج ، فلفل دلمه ای و پیازچه را در ظرفی جداگانه ریز کنید و بعد مرغ های تکه شده و نودل را به آنها اضافه کنید. در انتها سس مایونز و روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و نوش جان فرمایید. از این سالاد برای مهمانی کوچک می توانید به عنوان پیش غذا و یا پذیرایی عصرانه استفاده کنید.

 

 

  1. سالاد رولت سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب زمینی متوسط 5 عدد
  • سینه مرغ 500 گرم
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • ذرت مکزیکی 1 پیمانه
  • خیارشور 5 عدد
  • سیر 2 حبه
  • سس مایونز به میزان دلخواه
  • شوید و جعفری به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان  دلخواه

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را ابپز کنید و بگذارید سرد شوند. سینه مرغ را هم جداگانه جوشانده و به همراه سیر و گوجه ی ریز شده در روغن تفت دهید و اجازه دهید تا مواد سرد شوند، سپس این مواد را به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در اخر نمک و فلفل و سبزی های معطر و سس مایونز  را به سالاد خود اضافه کنید. اکنون پوره سیب زمینی را روی سلفون پهن کنید و به ارامی به شکل رولت بپیچید و روی آن را با نخود فرنگی و خیار شور تزئین کنید و در یخچال قرار دهید ، بعد از یک ساعت رولت را به شکل دلخواه خود برش دهید و سرو کنید

 

 

سالاد برای مهمانی با سالاد سزار

 

  1. سالاد سزار

مواد لازم

  • کاهو 1 بوته
  • فیله مرغ 2 عدد
  • نان تست 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • پنیر پارمیزان 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان دلخواه
  • ابلیمو به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا نان تست را ریز کنید و آن را روی سینی فر پخش کنید و سپس در دمای 180 درجه فر قرار دهید، کمی روغن زیتون روی نان بریزید و اجازه دهید تا برشته شوند. حدود 15 دقیقه زمان لازم است تا نان ها اماده شوند. فیله مرغ را به قطعات باریک و کوچک تقسیم کنید و آن نیز گریل کنید و با ادویه نمک طعم دارش کنید. در ظرفی جداگانه کاهو را بچینید و بعد مرغ و تکه های نان را روی کاهو قرار دهید. اکنون برای اماده کردن سس سالاد، سیر را رنده کنید، آبلیمو، روغن زیتون و نمک و ادویه و پنیر پارمیزان را با سیر مخلوط کنید. سس اماده شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

از این سالاد برای مهمانی های رسمی استفاده می شود. این سالاد می تواند هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

 

  1. سالاد استیک

مواد لازم:

  • گوشت قرمز 500 گرم
  • کلم بروکلی 300 گرم
  • پیاز قرمز 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق چای خوری
  • سرکه قرمز  1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را ورقه ورقه کنید و سپس پیاز رنده شده را به ان اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی گاز قرار دهید تا بپزد. ورقه های گوشت  باید نازک باشند تا سریعتر بپزد. سیب زمینی و هویج و پیاز را در ظرفی جداگانه به صورت حلقه ای  خرد کنید و روی سینی فر قرار دهید. سینی را داخل فر به مدت 15 دقیقه با درجه 190 قرار دهید تا گریل شوند. کلم بروکلی را نیز از وسط برش بزنید و کمی به روغن آغشته کنید،  با مقداری نمک و فلفل در فربه مدت 10 دقیقه گریل کنید تا طلایی شود . سبزیجات پخته شده را به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون داخل ظظرف پذیرایی قرار دهید و استیک سرخ شده را نیز به ان اضافه کنید. در اخر هردونوع سرکه را به سالاد اضافه کنید و نوش جان کنید.

 



  1. سالاد تن ماهی و لوبیا سبز

مواد لازم

  • تن ماهی 1 عدد
  • لوبیا سبز پخته 2 پیمانه
  • فلفل دلمه ای 2 عدد
  • روغن زیتون به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

  طرز تهیه

ابتدا فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و ان را در روغن به مدت 10 دقیق تفت دهید، لوبیا سبز پخته شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید، آب و روغن اضافی تن ماهی را خارج کنید و با یک چنگال آن را تکه تکه کنید و سپس به فلفل دلمه ای و لوبیاسبز اضافه کنید. در اخر نمک و فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید. سالاد شما اماده است.

 

 

  1. سالاد کینوا تایلندی مرغ

شاید شما هم برای اولین بار است که اسم کینوا را میشنوید، کینو-آ گیاهی است که دارای دانه‌های خوراکی‌  است و نحوه طبخ دانه‌های آن مشابه برنج است، این گیاه در آمریکای جنوبی می روید و ارزش غذایی بسیار بالای دانه های  آن موجب شده است که  سازمان خواربار جهانی (FAO) آن را  با شیر خشک مقایسه کند. دانه‌های این گیاه سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، آهن، مس، منگنز ، روی ، گندم، جو و ذرت هستند جالب است بدانید دانه های کینوا به علت خواص فراوانی که دارد در دنیا به خاویار گیاهی معروف است. دانه های کینوا را به راحتی میتوانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید.

مواد لازم

  • کینوا 2 پیمانه
  • مرغ 500 گرم
  • پیازچه 3 عدد
  • نخود فرنگی 100 گرم
  • هویج 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا کینوا را به مدت 10 دقیقه در اب بجوشانید تا نرم شود و یا میتوانید مطابق با دستور روی جعبه عمل کنید. بعد از پختن کینوا مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل به ان اضافه کنید و هم بزنید. در ماهیتابه ای دیگر روغن بریزید و سیر، زنجبیل و پیازچه‌ها را داخل آن تفت دهید و دراخر مرغ رشته رشته شده را به انها اضافه کنید اجازه دهید تا مواد خنک شوند. مواد خنک شده را به همراه کینوا، هویج و و نخودفرنگی‌ها داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به ارامی هم بزنید. سالاد کینوا و مرغ یک سالاد  رژیمی خوشمزه است که میتوانید آن را به مدت 2 روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و نوش جان نمایید.

این سالاد برای مهمانی های دورهمی و عصرانه بسیار مناسب است.

 

  1. سالاد ماکارونی

مواد لازم:

  • کالباس 200 گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • ذرت 100 گرم
  • هویج 3 عدد
  • فلفل دلمه ای 2 عدد
  • خیارشور 5 عدد
  • سس مایونز به میزان دلخواه
  • ابلیمو به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرزتهیه:

 برای درست کردن این سالاد ابتدا ماکارونی و هویج را بپزید. هویج و فلفل دلمه ای و خیارشور و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید، ذرت را نیز به ان اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. در اخر سس مایونز و ابلیمو و نمک را به سالاد خود اضافه کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد میل کنید.

این سالاد برای مهمانی هایی مناسب که کودکان نیز در آن حضور دارند و از آن به عنوان وعده غذایی کامل نیز استفاده می شود.

 

 

  1. سالاد تونا

مواد لازم

  • تن ماهی یک عدد
  • کاهو یک بوته
  • زیتون سیاه 16 عدد
  • گوجه گیلاسی 10 عدد
  • لوبیا سبز 100 گرم
  • آب نارنج به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • روغن زیتون به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا تن ماهی را به مدت بیست دقیقه در اب بجوشانید. در قابلمه ای دیگر لوبیا سبز بریزید و اجازه دهید لوبیا سبزها نیز به مدت 5 دقیقه آبپز شوند،  سپس آنها را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند. در ظرفی مناسب تن ماهی و کاهو و گوجه و لوبیا سبز را به میزانی که میخواهید ریز کنید و مطابق با سلیقه خود در ظرفی مناسب بچینید. در اخر نمک و فلفل و روغن زیتون و اب نارنج را با هم ترکیب کنید تا سس اماده شود و بعد آن را به سالاد اضافه کنید.سالاد اماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

 

 

 

سالاد برای مهمانی های رسمی با ترکیبات گیاهی

 

 

  1. سالاد نیکویز

مواد لازم

  • تخم مرغ 4 عدد
  • سیر 2 حبه
  • کاهو 1 بوته
  • لوبیا سبز 100 گرم
  • سیب‌زمینی 100 گرم
  • زیتون سیاه 100 گرم
  • جعفری خرد شده 100 گرم
  • روغن زیتون به میزان دلخواه
  • سرکه بالزامیک به میزان دلخواه
  • خردل به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید و بگذارید سرد شوند. همزمان سیب‌زمینی‌ها را نیز به مدت 15 دقیقه بجوشانید. هنگامی که سیب زمینی ها پختند لوبیا سبز را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آنها را ابکش کنید. اجازه دهید سیب زمینی ها و لوبیا سبز نیز سرد شوند. اکنون شروع به ریز کردن سیب زمینی و تخم مرغ و لوبیا سبز کنید

سرکه بالزامیک، خردل، سیر، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه جداگانه با هم ترکیب کنید و  روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا سس سالادتان اماده شود. تخم‌مرغ‌ها ی ریز شده را همراه با کاهو ، سیب‌زمینی، لوبیا، زیتون و جعفری در یک ظرف بریزید. سس اماده شده از قبل را روی سالاد بریزید. سالاد اماده سرو می باشد.

 

 

  • سالاد کدو حلوایی و لبو

مواد لازم:

  • اسفناج یک کیلو و نیم
  • کدو حلوایی 400 گرم
  • لبو 500 گرم
  • سس به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

کدو و لبو را ابپز کنید و اجازه دهید تا خنک شوند. ماست و سس را با فلفل و نمک طعم دار کنید و با اسفناج خرد شده مخلوط کنید،  همه مواد مخلوط شده را بریزید و یا مواد را جداگانه در دیس تزئین کنید و نوش جان کنید.

اگر این سالاد برای مهمانی رسمی در نظر گرفته اید بهتر است یک بار قبل از مهمانی آن را تست کنید و در صورتی که مورد پسندتان بود این سالاد را در مهمانی استفاده کنید.

 

 

  • سالاد پیتا و تخم مرغ

مواد لازم:

  • تخم مرغ 4 عدد
  • نان پیتا 4 عدد
  • کاهو 2 عدد
  • گوجه گیلاسی 400 گرم
  • ژامبون120 گرم
  • سس سالاد به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا  تخم مرغ ها را آبپز کنید سپس هر کدام را به چند قسمت برش دهید. نان های پیتا را به صورت نوارهای باریک برش دهید و تفت دهید. در اخرکاهو، گوجه و ژامبون ها را در کاسه بریزید و با تخم مرغ و نان پیتا و سس مخلوط کنید و اجازه دهید خنک شود تا اماده سرو شود.

سالاد برای مهمانی با ذرت وکاهو

مواد لازم:

  • ذرت 300 گرم
  • کاهو 1 بوته
  • گوجه 4 عدد
  • پیازچه 2 عدد
  • سس سفید 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه:

برای تهیه سالاد ذرت و کاهو، ابتدا ذرت را به همراه 2 قاشق غذاخوری شکر ابپز کنید. برگ های کاهو را در اندازه دلخواه خود خرد کنید. گوجه فرنگی ها و پیازچه را نیز به شکل نگینی خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.  در اخر سس مایونز را با آبلیمو، نمک و فلفل و شکر مخلوط کرده و روی سالاد بدهید. سالاد شما اماده است.

 

  • سالاد اسفناج

مواد لازم:

  • مغز گردو 300 گرم
  • اسفناج 500 گرم
  • انار 1 عدد
  • پرتقال 1 عدد
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • روغن زیتون به میزان دلخواه

  طرز تهیه:

   ابتدا برگهای اسفناج را در اندازه دلخواهتان ریز کنید و ان را داخل ظرف بریزیدمغز گردو و دانه های انار و پرتقال را نیز به  اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد در ظرفی جداگانه، رب انار و روغن زیتون و نمک و فلفل و سرکه را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

 

  • سالاد پانزانلا

مواد لازم:

  • نان تست 300 گرم
  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • خیار 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • روغن زیتون به میزان دلخواه

  طرز تهیه:

  برای تهیه سالاد پانزانلا ابتدا نان تست را به صورت  مربعی شکل خرد کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود. گوجه و خیار و فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی خرد کنید و به نان تست اضافه کنید. روغن زیتون و نمک و فلفل و سرکه را به آن اضافه کنید تا طعم دار گردد.  سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا اماده شود.

درست کردن این نوع سالاد برای مهمانی شلوغ و پرجمعیت بسیارساده است و به راحتی و در کمترین زمان می توانید این سالاد را برای مهمانان تدارک ببینید.

 

 

 

  • سالاد استونا

  مواد لازم:

  • کاهو 100 گرم
  • کلم بروکلی 100 گرم
  • هویج 1 عدد
  • کرفس 3 ساقه
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • نعنا 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

 

طرزتهیه:

 برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کاهوها را کف بشقاب بچینید، سپس کلم و هیج و کرفس را در اندازه دلخواهتان ریز کنید و روی کاهوها قرار دهید. برای تهیه سس سالاد، ابلیمو و نعنا و روغن زیتون را ترکیب کنید و روی مواد بریزید. سالاد اماده سرو کردن است.