باقالی پلو با مرغ #ران
دستور پخت

ابتدا ران مرغ مزه دار شده رو سرخ می‌کنیم بعد پیاز داغ درست می‌کنیم و رب را هم تفت می‌دهیم و ادویه و سپس اب اضافه می‌کنیم صبر می‌کنیم مرغ بپزد و جا بیفتد در اخر هم زعفران اضافه می‌کنیم ودر این فاصله باقالی رو پخته برنج را ابکش می‌کنیم و با شوید دم می‌گذاریم وقتی برنج حاضر شد با مرغ سرو می‌کنیم و برای تزیین برنج هم از زعفران استفاده می‌کنیم

ترکیبات غذایی
زعفران
به مقدار لازم 
شوید
نصف پیمانه 
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم 
زردچوبه
به مقدار لازم 
فلفل سیاه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
رب گوجه
۲ قاشق غذاخوری 
برنج هاشمی
یک پیمانه 
باقالی
نصف پیمانه 
ران مرغ
یک عدد کامل 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.