کشک بادمجان غیر فعال
دستور پخت

بادمجان ها را پوست گرفته و در آب و نمک خیس میکنم ، بعد سرخ میکنم و بعد آن را با گوشت کوب له میکنم‌ و پیاز و سیر داغ را که از قبل آماده کرده ایم با زرد چوبه و فلفل و نمک تفت میدم‌ و به بادمجان ها اضافه میکنم و نعنا داغ به کل مواد اضافه میکنم و مخلوط که شد روی آن را با پیاز و سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم با نون تازه سرو میشه ، نوش جان

ترکیبات غذایی
سیر
مقداری 
زردچوبه
به میزان لازم 
پیاز
به میزان لازم 
بادمجان
هرنفر تقریبا۸۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.