نامشخص
ابتدا پیاز را به صورت کمی درشت تر از معمول خرد میکنیم با کره تفت داده تا طلایی شود از قبل قارچ را پوست کن کرده با پیاز و یک قاشق آرد خوب تفت داده و یک عدد عصاره بره را به صورت رنده شده اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد در آخر ظرفی را که درون آن غذا را سرو میکنیم یک عدد زرده تخم مرغ را بعلاوه یک کمی زعفران با هم مخلوط میکنیم پتاژ قارچ را از روی شعله گاز برمی داریم چند دقیقه استراحت میدهیم و ملاقه ملاقه و به صورت کم کم به محتویات اضافه میکنیم تا زرده تخم مرغ نبندد نکته :قارچ را هر چقدرم هم زمان برای پختن آن صرف کنیم باز هم ناپز است این غذا بسیار مقوی و خوشمزست و خوردن یکبار اون رو بهتون توصیه میکنم. نوش جان
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}