نامشخص

13,000 تومان
نامشخص
دستور پخت

ابتدا پیاز را به صورت کمی درشت تر از معمول خرد میکنیم با کره تفت داده تا طلایی شود از قبل قارچ را پوست کن کرده با پیاز و یک قاشق آرد خوب تفت داده و یک عدد عصاره بره را به صورت رنده شده اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد در آخر ظرفی را که درون آن غذا را سرو میکنیم یک عدد زرده تخم مرغ را بعلاوه یک کمی زعفران با هم مخلوط میکنیم پتاژ قارچ را از روی شعله گاز برمی داریم چند دقیقه استراحت میدهیم و ملاقه ملاقه و به صورت کم کم به محتویات اضافه میکنیم تا زرده تخم مرغ نبندد نکته :قارچ را هر چقدرم هم زمان برای پختن آن صرف کنیم باز هم ناپز است این غذا بسیار مقوی و خوشمزست و خوردن یکبار اون رو بهتون توصیه میکنم. نوش جان

ترکیبات غذایی
آرد
یک قاشق غذا خوری سرپر 
آبلیمو
به میزان دلخواه 
عصاره گوشت
یک عدد 
زعفران
یک قاشق غذا خوری 
تخم مرغ
یک زرده 
پیاز
دو عدد متوسط 
قارچ
۱۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.