هویج پلو با گوشت قلقلی دستپخت مامان مهر آیین  تاکنون  +100  بار سفارش داده شده است.

هویج پلو با گوشت قلقلی
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

هویجها را رشته‌ای یا خلالی خرد کنید. آنها را در روغن همراه با زعفران دم کشیده و شکر تفت بدهید. برنج خیس خورده را به روش معمول در آب جوش، بجوشانید و بعد در آبکش بریزید. در قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. ته دیگ دلخواه بگذارید و برنج آبکش شده را به همراه هویج سرخ شده زعفرانی به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و غذا را دم کنید پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را با کمی فشردن بگیرید. گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه‌ای بریزید و ورز بدید. آنها را به صورت کوفته قلقلی فرم دهید و در روغن سرخ کنید.کمی آب بریزید تا بپزد. روی برنج دم کشیده را که در ظرف دلخواه ریخته با گوشت قلقلی و خلال پسته تزیین و سرو کنید

ترکیبات غذایی
روغن آفتابگردان
۲۰گرم 
گوشت چرخ کرده
۱۰۰گرم 
هویج
۱عدد 
برنج هاشمی
۲۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.