چلو خورش قیمه بادمجان با گوشت گوسفند دستپخت مامان هدا  تاکنون  +200  بار سفارش داده شده است.

چلو خورش قیمه بادمجان با گوشت گوسفند
دستور پخت

گوشت قیمه ای را با پیاز و سیر تفت داده لپه را اصافه کرده کمی تفت داده اب را اضافه کرده تا بپزد دارچین و لیمو عمانی هم اضافه می کنیم بادمجان سرخ شده را در اوخر پخت اضافه می کنیم

ترکیبات غذایی
نمک
۱ق 
لیمو عمانی
۴ع 
لپه
۱پ 
دارچین
۱ق 
گوشت گوسفند
۱۲۰ گرم 
زعفران
۱ق 
روغن سرخ کردنی
۴ع 
رب گوجه خانگی
۱پ 
پیاز
۱ق 
برنج آستانه اشرفیه
نیم ک 
بادمجان
۴ ع 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.