پیراشکی گوشت پرسی
دستور پخت

خمیر پیراشکی گوشت را تهیه کرده و آن را روی میز پهن می کنیم و با وردنه نازکش میکنیم. سپس تکه هایی به شکل دایره از خمیر در می آوریم. پیاز را به صورت ریز ریز خرد کرده و داخل یک ماهیتابه به همراه روغن تفت می دهیم. قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم تا آب خود را از دست بدهد و کمی سرخ شود. سپس گوشت گوساله چرخ کرده را داخل ماهیتابه اضافه کرده و نمک و فلفل زردچوبه و کمی رب گوجه فرنگی میزنیم. مواد را خوب هم زده و مخلوط می کنیم و کمی زمان می دهیم تا بپزد. در این مرحله مواد داخل پیراشکی گوشت آماده است. ۱ قاشق پر از مواد داخل پیراشکی را روی نصفی از خمیری که به شکل دایره ای بریدیم می ریزیم و روی آن هم پنیر پیتزا قرار می دهیم. خمیر را تا کرده و گوشه های آن را به خوبی می بندیم تا هنگام سرخ شدن باز نشود و مواد پیراشکی گوشت بیرون نریزد. پیراشکی گوشت را داخل مقداری روغن سرخ می کنیم. غذا آماده برای سرو کردن است.

ترکیبات غذایی
قارچ
 
گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم 
خمیر پیراشکی
 
پیاز
 
رب گوجه خانگی
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.