پیراشکی گوشت پرسی
خمیر پیراشکی گوشت را تهیه کرده و آن را روی میز پهن می کنیم و با وردنه نازکش میکنیم. سپس تکه هایی به شکل دایره از خمیر در می آوریم. پیاز را به صورت ریز ریز خرد کرده و داخل یک ماهیتابه به همراه روغن تفت می دهیم. قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم تا آب خود را از دست بدهد و کمی سرخ شود. سپس گوشت گوساله چرخ کرده را داخل ماهیتابه اضافه کرده و نمک و فلفل زردچوبه و کمی رب گوجه فرنگی میزنیم. مواد را خوب هم زده و مخلوط می کنیم و کمی زمان می دهیم تا بپزد. در این مرحله مواد داخل پیراشکی گوشت آماده است. ۱ قاشق پر از مواد داخل پیراشکی را روی نصفی از خمیری که به شکل دایره ای بریدیم می ریزیم و روی آن هم پنیر پیتزا قرار می دهیم. خمیر را تا کرده و گوشه های آن را به خوبی می بندیم تا هنگام سرخ شدن باز نشود و مواد پیراشکی گوشت بیرون نریزد. پیراشکی گوشت را داخل مقداری روغن سرخ می کنیم. غذا آماده برای سرو کردن است.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}