باقالی پلو با مرغ #ران
دستور پخت

ابتدا مرغ را با سیر پیاز فلفل دلمه ای زردچوبه نمک پودر سیر و سایر ادویه ها با کمی روغن تفت می‌دهیم و چوب داچین در آن انداخته و مقداری آب می‌ریزیم تا بپزد.نیمه های پخت چند قاشق رب را با ادویه تفت داده و به همراه زعفران به مرغ اضافه کرده و می‌گذاریم تا مرغ پخته شود و سس مرغ غلیظ شود برنج راهم از چند ساعت قبل خیس می‌کنیم بعد آن را به آب در حال جوش اضافه کرده بهتر است اول باقالی چند جوش بخورد بعد برنج را بریزیم سپس برنج هم باید چند دقیقه بجوشد تا نرم شود ولی کمی دون تر از برنج معمولی باید برداریم چون شوید تازه دارد ممکن است نرم شود البته من لابه لا از شوید خشک هم استفاده می‌کنم که معطر شود و میذاریم کاملا دم بکشد موقع کشیدن هم از زعفران و پودر دارچین برای زیباتر شدنش استفاده می‌کنیم

ترکیبات غذایی
روغن آفتابگردان
به مقدار لازم 
شوید
۵۰ گرم 
باقالی
۱۰۰ گرم 
برنج
۵۰۰ گرم 
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم 
دارچین
به میزان لازم 
رب گوجه
۲ با ۳ قاشق غذا خوری 
زعفران
به میزان لازم 
نمک
به میزان لازم 
فلفل
به میزان لازم 
زردچوبه
به میزان لازم 
فلفل دلمه ای سبز
نصف عدد 
سیر
۲ یا ۳ حبه 
پیاز
۱ عدد 
ران مرغ
۱ عدد کامل 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.