دلمه برگ مو
لپه و برنج را جداگانه میگذاریم روی حرارت تا نیم پز شوند دراین حین گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده را تفت میدهیم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه را اضافه میکنیم گوشت که خوب تفت خورد سبزی معطر دلمه را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم ، رب گوجه فرنگی و رب انار را به عنوان چاشنی اضافه میکنیم بعد برنج و لپه را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم ، حالا مواد آماده شده را داخل برگه مو که ۵ دقیقه در آب جوش جوشانده ایم میپیچیم ، سپس کمی اب و ابلیمو نمک وفلفل و رب انار ملس و کمی روغن را مخلوط کرده و به عنوان چاشنی اضافه میکنیم و میگذاریم دم بکشد نوش جان
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}