دلمه برگ مو

99,000 تومان
دلمه برگ مو
دستور پخت

لپه و برنج را جداگانه میگذاریم روی حرارت تا نیم پز شوند دراین حین گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده را تفت میدهیم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه را اضافه میکنیم گوشت که خوب تفت خورد سبزی معطر دلمه را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم ، رب گوجه فرنگی و رب انار را به عنوان چاشنی اضافه میکنیم بعد برنج و لپه را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم ، حالا مواد آماده شده را داخل برگه مو که ۵ دقیقه در آب جوش جوشانده ایم میپیچیم ، سپس کمی اب و ابلیمو نمک وفلفل و رب انار ملس و کمی روغن را مخلوط کرده و به عنوان چاشنی اضافه میکنیم و میگذاریم دم بکشد نوش جان

ترکیبات غذایی
روغن آفتابگردان
به میزان لازم 
پیاز
یک عدد درشت 
رب گوجه خانگی
یک قاشق غذاخوری 
رب انار خانگی
۵ قاشق غذاخوری 
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری 
نمک
یک قاشق چایخوری 
گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم 
لپه
۳۰ گرم 
برنج هاشمی
۶۰ گرم 
آبغوره
یک قاشق غذاخوری 
آبلیمو
یک قاشق غذاخوری 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.