چلو خورش مرغ و بادمجان دستپخت مامان مهر آیین تاکنون +50 بار سفارش داده شده است.
چلو خورش مرغ و بادمجان
ابتدا پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و مرغ خورد کرده رو با کمی روغن تفت میدیم. تا مرغ کمی سرخ بشه و رنگش برگرده. وقتی رنگ مرغ برگشت و مزه پیاز داغ رو به خودش گرفت رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنم. حالا رب رو با بقیه مواد تفت میدیم تا خوب سرخ بشه و از خامی دربیاد. بعد یک لیوان آب جوش به مواد اضافه میکنیم تا مرغ بپزه تا مرغ میپزه بادمجونهایی که از قبل پوست کندیم و بهشون نمک زدیم تا تلخیشون بره رو سرخ میکنیم. وقتی آب خورشت کمتر شد و مرغ پخت بهش آبغوره اضافه میکنیم. حالا بادمجون هارو داخل خورشت میذاریم و اجازه میدم تا یک ربع الی نیم ساعت با خورشت بپزن و مزه خوشت رو بگیرن. در این فرصت گوجه فرنگیهای کوچک رو با کمی کره تفت میدیم تا سرخ شده و نرم بشن و در یک ربع نهایی پخت گوجه هارو به خورشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا خورشت تنگ آب بشه و جا بیوفته.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}