ته چین مرغ
برای تهیه ته چین مرغ، ابتدا سینه مرغ را با استفاده از پیاز و سبزیجات معطر هورمون گیری و طعم دار می کنم. سپس به همراه زرد چوبه، نمک، زعفران، و استاک (آب مرغ) پخته و بعد از پخت با کره تفت می دهم تا روی آن برشته و طعم دار شود. برنج هاشمی که از قبل خیس شده است را داخل آب جوش آبکش می کنم. دو عدد زرده تخم مرغ و ماست چکیده و زعفران و نمک را با هم مخلوط کرده، برنج را به این مخلوط اضافه می کنم. ته ظرف مورد نظر برای طبخ ته چین قالبی را روغن ریخته، و نیمی از مخلوط برنج و ماست و زعفران را در آن می ریزم. سپس مرغ را که به تکه های کوچک تر تقسیم شده است روی برنج گذاشته، کمی فشرده می کنم، و بعد بقیه برنج را اضافه می کنم. ته چین مرغ را روی شعله مناسب می گذارک تا زمان پخت آن کامل شود و خوب دم کشیده و ته دیگ آن برشته شود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}