ته چین مرغ

23,000 تومان
ته چین مرغ
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

برای تهیه ته چین مرغ، ابتدا سینه مرغ را با استفاده از پیاز و سبزیجات معطر هورمون گیری و طعم دار می کنم. سپس به همراه زرد چوبه، نمک، زعفران، و استاک (آب مرغ) پخته و بعد از پخت با کره تفت می دهم تا روی آن برشته و طعم دار شود. برنج هاشمی که از قبل خیس شده است را داخل آب جوش آبکش می کنم. دو عدد زرده تخم مرغ و ماست چکیده و زعفران و نمک را با هم مخلوط کرده، برنج را به این مخلوط اضافه می کنم. ته ظرف مورد نظر برای طبخ ته چین قالبی را روغن ریخته، و نیمی از مخلوط برنج و ماست و زعفران را در آن می ریزم. سپس مرغ را که به تکه های کوچک تر تقسیم شده است روی برنج گذاشته، کمی فشرده می کنم، و بعد بقیه برنج را اضافه می کنم. ته چین مرغ را روی شعله مناسب می گذارک تا زمان پخت آن کامل شود و خوب دم کشیده و ته دیگ آن برشته شود.

ترکیبات غذایی
عصاره مرغ
به میزان لازم 
خلال بادام
۱۵۰ گرم 
روغن کرمانشاهی
به میزان لازم 
زرشک
۵۰ گرم 
روغن آفتابگردان
به میزان لازم 
ماست چکیده
۲۰۰ گرم 
برنج هاشمی
۲۰۰ گرم 
سینه مرغ
۱۵۰ گرم 
تخم مرغ
۲ عدد زرده 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.