لوبیا پلو با گوشت تکه ای
برنج رو تمیز میشوریم. ۲ساعت با آب و نمک خیس میکنیم. پیاز رو خورد میکنیم و تو روغن میریزیم. کمی که تفت خورد، گوشت رو اضافه میکنیم. رنگ گوشت که عوض شد، زردچوبه و رب رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم که مواد نسوزه. وقتی همه مواد خوب سرخ شد، ۲ لیوان آب میریزیم با شعله کم میگذاریم بپزه. لوبیا رو بعد شستن خرد میکنیم. کمی تفت میدهیم و جدا میپزیم. بعداز اینکه گوشت و لوبیا پخت، باهم مخلوط میکنیم و میگذاریم تاکاملا آبش کشیده بشه و روغن بندازه. مرحله آخر زعفران و دارچین رو اضافه میکنیم . برنج رو آبکش میکنیم. ته قابلمه ته دیگ میگذاریم. برنج و موادش رو مخلوط میکنیم و توی قابلمه میریزیم و برنج رو دم میگذاریم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}