لوبیا پلو با گوشت تکه ای
دستور پخت

برنج رو تمیز می‌شوریم. ۲ساعت با آب و نمک خیس می‌کنیم. پیاز رو خورد می‌کنیم و تو روغن می‌ریزیم. کمی که تفت خورد، گوشت رو اضافه می‌کنیم. رنگ گوشت که عوض شد، زردچوبه و رب رو اضافه می‌کنیم و شعله رو کم می‌کنیم که مواد نسوزه. وقتی همه مواد خوب سرخ شد، ۲ لیوان آب می‌ریزیم با شعله کم می‌گذاریم بپزه. لوبیا رو بعد شستن خرد می‌کنیم. کمی تفت می‌دهیم و جدا می‌پزیم. بعداز اینکه گوشت و لوبیا پخت، باهم مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تاکاملا آبش کشیده بشه و روغن بندازه. مرحله آخر زعفران و دارچین رو اضافه می‌کنیم . برنج رو آبکش می‌کنیم. ته قابلمه ته دیگ می‌گذاریم. برنج و موادش رو مخلوط می‌کنیم و توی قابلمه می‌ریزیم و برنج رو دم می‌گذاریم.

ترکیبات غذایی
برنج
۱ پیمانه 
لوبیا سبز
۲ پیمانه 
گوشت
۱۲۰ گرم 
پیاز
۱ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.