نامشخص

3,000 تومان
نامشخص
دستور پخت

برنج تایلندی را تا حد له شدن میپزیم چون نباید عطر برنج ایرانی در این غذا باشد زنجبیل و سیر با گشنیز و سویا سس و زرد چوبه را با گوشکوب برقی میکس میکنیم برنج پخته را اضافه و با گوشکوب دوباره هم میزنیم بعد به صورت توپک برنج را در میآوریم در بادام زمینی خورد شده می غلتانیم و سرخ میکنیم

ترکیبات غذایی
بادام
۱۰۰ گرم 
گشنیز
۵۰ گرم 
سیر
۲ حبه 
زنجبیل
۲ سانت 
برنج
۱۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.