لوبیا پلو با گوشت تکه ای
دستور پخت

گوشت ران گوساله را با نمک و پیاز و ادویه کامل می پزیم و به همراه لوبیا سبز نگینی و هویج نگینی و سس مخصوص طبخ می کنیم و در آخر بعد از آبکش کردن برنج لابه لای برنج دم می کنیم

ترکیبات غذایی
زردچوبه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
زعفران
به مقدار لازم 
روغن آفتابگردان
چهار قاشق غذاخوری 
رب گوجه خانگی
دو قاشق غذاخوری 
برنج
دویست گرم 
گوشت ران گوساله
دویست گرم 
هویج
پنجاه گرم 
لوبیا سبز
صد گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.