چلو خورش فسنجان با گوشت قلقلی
پیاز را ریز رنده کرده و تفت میدهیم، گردو آسیاب شده را هم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، یک لیتر آب سرد را اضافه میکنیم و بعد از اینکه جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم تا روغن گردو پس بیاد، بعد از سه الی چهار ساعت آرام جوشیدن چاشنی خورشت، بسته به ذایقه، رب انار ترش، شیرین و یا ملس را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. از قبل گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین مزه دار میکنیم و به صورت قلقلی در روغن سرخ میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم. بعد از بیست دقیقه خورشت آمادست.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}