ته چین لقمه ای
دستور پخت

برنج رو آبکش میکنیم و ماست و تخم مرغ و زعفران را اضافه و مخلوط میکنیم. کمی نمک و فلفل میزنیم و در قالب مخصوص می ریزیم و مرغ ریش شده را لابلای آن پر میکنیم در فر قرار میدهیم، بعد از فر در آورده و با زرشک و خلال پسته تزیین میکنیم.

ترکیبات غذایی
زرشک
۱۰۰ گرم 
تخم مرغ
۴ عدد 
زعفران
به مقدار لازم 
ماست
۲ لیوان 
سینه مرغ
۱ کیلو 
برنج
۴ پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.