ته چین لقمه ای

13,500 تومان
ته چین لقمه ای
دستور پخت

برنج ایرانی وزعفران عالی وخلال بادام وزرشک هم داخل ته چین وهم تزیینش وتیکه های مرغ مزه دارشده. ته چینی باطعم فوق العاده برنج را آبکش میکنیم،تخم مرغ ،زعفران و ماست را اضافه و مخلوط میکنیم و مقداری نمک و فلفل میزنیم و مرغ را که جداگانه پختیم ریش ریش میکنیم. از مواد ته چین در قالب میریزیم و مرغ را لابه لای آن میریزیم وکی خلال بادام میریزیم و قالب را کاملا با مواد ته چین پر میکنیم و در فر قرار میدهیم و بعد با زرشک و خلال بادام تزیین میکنیم.

ترکیبات غذایی
زعفران
به مقدار لازم 
خلال پسته
به مقدار لازم 
خلال بادام
به مقدار لازم 
زرشک
۷۵ گرم 
سینه مرغ
۷۵۰ گرم 
ماست
یک و نیم پیمانه 
برنج
۳ پیمانه 
تخم مرغ
۳ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.