ته چین لقمه ای
برنج ایرانی وزعفران عالی وخلال بادام وزرشک هم داخل ته چین وهم تزیینش وتیکه های مرغ مزه دارشده. ته چینی باطعم فوق العاده برنج را آبکش میکنیم،تخم مرغ ،زعفران و ماست را اضافه و مخلوط میکنیم و مقداری نمک و فلفل میزنیم و مرغ را که جداگانه پختیم ریش ریش میکنیم. از مواد ته چین در قالب میریزیم و مرغ را لابه لای آن میریزیم وکی خلال بادام میریزیم و قالب را کاملا با مواد ته چین پر میکنیم و در فر قرار میدهیم و بعد با زرشک و خلال بادام تزیین میکنیم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}