بورک اسفناج سوخاری
دستور پخت

اسفناج را بخار پز کرده و همراه قارچ و پیاز عسلی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر تفت میدهیم ودر داخل خمیر بورک می گذاریم و پنیر پیتزا روی آن می‌گذاریم و خمیر را رول می کنیم ودر تخم مرغ زده ودر آرد سوخاری زده و در روغن سرخ میکنیم

ترکیبات غذایی
روغن سرخ کردنی
دو پیمانه 
تخم مرغ
یک عذد 
خمیر
ده عدد خمیر یوفکا 
قارچ
یک بسته کوچک 
پودر سیر
یک پینچ 
آرد سوخاری
یک پیمانه 
پنیر پیتزا
سه قاشق 
اسفناج
نیم کیلو 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.