نامشخص

84,000 تومان
نامشخص
دستور پخت

بیسکوییت را پودر کرده و به آن کره اب شده بیفزایید و کف قالب پهن و فشرده کنید. پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کرده، شکر پودر ژلاتین و شکلات آب شده اضافه کنید و مخلوط را روی کراست بریزید و به مدت چهار تا شش ساعت در یخچال قرار دهید سپس تزیین نمایید.

ترکیبات غذایی
شکر
۱۰۰ گرم 
پودر ژله
۳ قاشق غذاخوری 
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم 
خامه
۲۰۰ گرم 
کره
۱۰۰ گرم 
بیسکوئیت
۱۲۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.