بورک گوشت و قارچ
دستور پخت

گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. قارچ را خرد کرده، اضافه کرده و تفت می‌دهیم. ابش که جمع شد، ادویه و کمی رب گوجه اضافه می‌کنیم. خمیر یوفکا را با قلم مو کمی شیر یا روغن مایع می‌کشیم و ازمواد داخل خمیر می‌گذاریم. روی ان کمی پنیر پیتزا ریخته، می‌پیچیم و سرخ می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم 
قارچ
۲۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.