قیمه لاپلو

179,500 تومان

قیمه لاپلو دستپخت مامان هدا  تاکنون  +200  بار سفارش داده شده است.

قیمه لاپلو
دستور پخت

روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت داده تا طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک برش داده وچند دقیقه همراه با پیاز تفت می دهیم . زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت داده ، لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم . عصاره را اضافه کرده وتفت داده آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت داده برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه می کنیم . قابلمه را با دمی پوشانده وتا یک ساعت دم می کشد.

ترکیبات غذایی
روغن سرخ کردنی
۱۰۰ گرم 
پیاز
۲ عدد 
زردچوبه
۱ قاشق چایخوری 
فلفل
نصف قاشق چایخوری 
رب گوجه
۱ قاشق غذا خوری 
لپه
۷۰ گرم 
عصاره گوشت
۱ بسته 
برنج
۴ پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.