قیمه لاپلو
روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت داده تا طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک برش داده وچند دقیقه همراه با پیاز تفت می دهیم . زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت داده ، لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم . عصاره را اضافه کرده وتفت داده آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت داده برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه می کنیم . قابلمه را با دمی پوشانده وتا یک ساعت دم می کشد.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}