قیمه نثار قزوینی
196,800
تومان
پیاز داغ درست میکنم گوشت رو با پیاز تفت میدهم رب رو هم با گوشت و پیاز تفت می دهم با آب کافی میپزم و از ادویه زردچوبه فلفل نمک زعفران و هل داخل گوشت استفاده میکنم. برنج رو که از قبل خیس کردم آبکش و دم میکنم و برای خلال هم از خلال بادام پسته پوست پرتقال و زرشک که هر کدام رو جدا تفت دادم استفاده میکنم. برنج رو میکشم لابهلای برنج گوشت رو میریزم و از خلال ها هم روی برنج استفاده و تزیین میکنم.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.