قیمه نثار قزوینی
دستور پخت

پیاز داغ درست می‌کنم گوشت رو با پیاز تفت میدهم رب رو هم با گوشت و پیاز تفت می دهم با آب کافی می‌پزم و از ادویه زردچوبه فلفل نمک زعفران و هل داخل گوشت استفاده می‌کنم. برنج رو که از قبل خیس کردم آبکش و دم می‌کنم و برای خلال هم از خلال بادام پسته پوست پرتقال و زرشک که هر کدام رو جدا تفت دادم استفاده می‌کنم. برنج رو می‌کشم لابه‌لای برنج گوشت رو می‌ریزم و از خلال ها هم روی برنج استفاده و تزیین می‌کنم.

ترکیبات غذایی
زرشک
۳۰ 
خلال نارنگی
۳۰ 
خلال پسته
۳۰ 
خلال بادام
۳۰ 
پودر هل
به مقدار لازم 
زعفران
به مقدار لازم 
رب گوجه
۲ قاشق غذاخوری 
فلفل سیاه
به مقدار لازم 
زردچوبه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
گوشت
۱۰۰ 
برنج هاشمی
۲۰۰ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.