ساندویچ مرغ گریل با بادمجان و پنیر
دستور پخت

فیله مرغ را طعم دار میکنیم وبعد گریل می کنیم وورقه های بادمجان را هم طعم دار وگریل میکنیم وسس سبزیجات درست میکنیم ساندویچ را با کاهو وسس ومرغ وبادمجان وپنیر پر می کنیم این ساندویچ هم بانان باگت سرو میشود وهم با نان چاباتا که جزءیکی از سبکترین نانهاست. هزینه غذا با نان چاپاتا متفاوت خواهد بود.

ترکیبات غذایی
پنیر چدار
۲۰گرم 
بادمجان
۲۰۰ گرم 
فیله مرغ
۲۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.