بورک گوشت و قارچ سوخاری
دستور پخت

گوشت چرخ شده را با نمک و فلفل سیاه وتخم گشنیز و پودر سیر مزه دار کرده ودر روغن کم تفت میدهیم و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کرده تا بپزد ودر خمیر یوفکا می پیچیم ودر تخم مرغ زده وبعد در آرد سوخاری ودر روغن سرخ میکنیم.

ترکیبات غذایی
خمیر
خمیر یوفکا ده عدد 
تخم مرغ
یک عدد برای سوخاری 
روغن سرخ کردنی
نیم لیتر 
قارچ
یک بسته کوچک 
فلفل دلمه ای سبز
یک عدد 
فلفل سیاه
یک هشتم قاشق مربا خوری 
گوشت چرخ کرده
نیم کیلو 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.