چلو خورش قورمه سبزی #۳۵۰_گرمی
دستور پخت

پیاز داغ درست میکنم بعد گوشت رو با پیازتفت میدم ولوبیا رو هم اضافه میکنم میگذارم نیمپز بشه دراین فاصله سبزی قرمه رو تفت میدم وبعد از نیم پز شدن گوشت اضافه می کنم صبر میکنم تا خورش جا بیفتد یکساعت آخر دو تا لیمو عمانی که قبلا تلخیش گرفته شده همراه با ادویه و نمک اضافه میکنم

ترکیبات غذایی
زعفران
به مقدار لازم 
برنج
۲۲۵ 
زردچوبه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
لیمو عمانی
به مقدار لازم 
گوشت گوساله
۱۰۰ 
لوبیا قرمز
۱به مقدار لازم 
سبزی قورمه
به مقدار لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.