چلو کباب تابه ای
گوشت را دوبار چرخ کرده با پیاز رنده شده با نمک، فلفل و زردچوبه، زعفران به گوشت اضافه کرده و حسابی ورز دادم تا مخلوط شود در هر شکلی که می خواهیم آن را به صورت گرد یا بیضی یا در تابه پهن کرده و سرخ کردم و در آن را گذاشتم.
سه تا کباب تابه ای گرد خوشگل بود که خیلی خوشمزه بود و توش به جز گوشت و پیاز چیز دیگه ای از جمله آرد و جوش شیرین و ... اینجور چیزا استفاده نشده بود. گوجه سرخ شده داشت و با برنج زعفرونی حسابی خوشمزه شده بود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}