باقالی پلو با ماهیچه
دستور پخت

گوشت ماهیچه را با پیاز وادویه ومقدار سیر آب‌پز میکنیم سپس باقالی راپخته برنج را باشیوید مخلوط کرده وابکش میکنیم موقع دم گذاشتن مقداری شوید خشک و دارچین به برنج اضافه میکنیم

ترکیبات غذایی
پیاز
۱ 
روغن آفتابگردان
۲ 
باقالی
۲۰۰گرم 
شوید
نیم کیلو 
برنج هاشمی
۲۰۰گرم 
ماهیچه گوسفندی
یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.