کشک بادمجان

111,400 تومان

کشک بادمجان دستپخت مامان کژال  تاکنون  +1,000  بار سفارش داده شده است.

کشک بادمجان
دستور پخت

بادمجانهای سرخشده را بهمراه کمی نمک و زردچوبه و مغزگردو چرخکده و سیرچرخکرده و نعناداغ و کشک و کمی آب میگذراریم با شعله ملایم بپزد و ۱۵ دقیقه قبل ازخاموش کردن آنرا درهمان ظرف باگوشکوب له میکنیم تا بمدت یک ربع دیگر بپزد وسپس درظرف میکشیم و روی آنرا با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک و سبرداغ و مغزگردو تزیین میکنیم

ترکیبات غذایی
پیاز
پیازداغ برای هرپرس یک ق غ 
نمک
یک چهارم یک ق چ 
نعناع
یک ق م برای هرپرس 
زردچوبه
نصف ق چ برای هرپرس 
کشک
دو ق غ برای هرپرس 
سیر
یک ق چ سرخکرده برای هرپرس 
بادمجان
برای هرپرس ۴ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.