ته چین لقمه ای
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

ته چین قالبی تک نفره یک غذای ایرانی خوشمزه و دوست داشتنی هست. ظاهر خیلی خوبی داره و اگر طعم و پخت خوبی هم داشته باشه برای پذیرایی از میهمان گزینه مناسبی هست. برای تهیه ته چین قالبی تک نفره ابتدا برنج رو خیس می‌کنم و سپس می جوشونم. برنج آبکش شده را با زرده تخم مرغ، ماست و زعفران مخلوط می‌کنم. بعد سینه مرغ را خرد می‌کنم. داخل قالب مافین را چرب می‌کنم. سپس مقداری از برنج را داخل ظرف می‌ریزم، روی آن مقداری سینه مرغ می‌گذارم و قالب را با برنج پر می‌کنم. به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده می‌گذارم. سپس قالب را از فر در میارم. بعد از این‌که مافین سرد شد، ته چین را از آن خارج می‌کنم. روی اون را با زرشک تفت داده شده، خلال پسته یا بادام تزیین می‌کنم. ته چین قالبی تک نفره آماده سرو و استفاده هست.

ترکیبات غذایی
برنج
۵۰ گرم 
ماست
۱ قاشق غذاخوری 
تخم مرغ
۱/۲ (زرده) 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.