نامشخص
ابتدا سبزی مخصوص مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز، تره و مقداری نعنا و سیر تازه را شسته، خرد کرده و تفت میدهیم. سپس پیاز داغ درست کرده و لپه و سبزی و سه لیوان آب را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت ۲ ساعت باهم بپزند. مجدد پیازداغ درست کرده و مرغ را در قطعات صد و پنجاه گرمی خرد کرده و به همراه دو قاشق رب گوجه خانگی تفت میدهیم. وقتی لپه و سبزی تقریبا پخت ، مرغ را به همراه آبغوره به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت باهم بپزند و خورشت جا بیفتد.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}