نامشخص

25,200 تومان
نامشخص
دستور پخت

ابتدا سبزی مخصوص مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز، تره و مقداری نعنا و سیر تازه را شسته، خرد کرده و تفت میدهیم. سپس پیاز داغ درست کرده و لپه و سبزی و سه لیوان آب را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت ۲ ساعت باهم بپزند. مجدد پیازداغ درست کرده و مرغ را در قطعات صد و پنجاه گرمی خرد کرده و به همراه دو قاشق رب گوجه خانگی تفت میدهیم. وقتی لپه و سبزی تقریبا پخت ، مرغ را به همراه آبغوره به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت باهم بپزند و خورشت جا بیفتد.

ترکیبات غذایی
آبغوره
به مقدار لازم 
نعناع
به مقدار لازم 
گشنیز
به مقدار لازم 
جعفری
به مقدار لازم 
سیر
به مقدار لازم 
تره
به مقدار لازم 
لپه
۲۰ گرم 
مرغ
۱۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.