چلو خورش قیمه بادمجان #۳۵۰_گرمی غیر فعال
61,000
تومان
بعداز دم کردن برنج . برای خورش پیاز داغ میکنم بعد گوشت شسته شده و خورد شده را به ان اضافه میکنم وسپس لپه از قبل خیس شده را اب ان را میگیرم و به گوشت اضافه میکنم و تفت میدم سپس ادویه ورب را به ان اضافه میکنم و کمی اب میریزم وبعداز جوشیدن کم میکنم تا خوب جابیفتد وزمان پخت ان تقریبا پنج ساعت است .
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.