چلو خورش قیمه بادمجان #۳۵۰_گرمی غیر فعال
دستور پخت

بعداز دم کردن برنج . برای خورش پیاز داغ میکنم بعد گوشت شسته شده و خورد شده را به ان اضافه میکنم وسپس لپه از قبل خیس شده را اب ان را میگیرم و به گوشت اضافه میکنم و تفت میدم سپس ادویه ورب را به ان اضافه میکنم و کمی اب میریزم وبعداز جوشیدن کم میکنم تا خوب جابیفتد وزمان پخت ان تقریبا پنج ساعت است .

ترکیبات غذایی
گوشت ران گوساله
۸۰ گرم 
رب گوجه
به میزان لازم 
پیاز
به میزان لازم 
برنج هاشمی
هرنفر دویست گرم 
بادمجان
هرنفر یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.