درباره سالادها سالادهایی از جمله سالاد مرغ، سالاد الویه، سالاد سیب زمینی ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی ، سالاد کرنبری و... از جمله سالادهایی هستند که ایرانی ها به عنوان وعده غذای اصلی آن ها را می شناسند. سالادها برگرفته از یک شیوه غذایی رومی هستند که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌غذا میل می‌کردند این سالادها بعد از مدتی شکل متفاوت به خود گرفته و به عنوان غذای اصلی وارد زندگی روزمره مردم شدند که به دلیل مواد متفاوت داخل هر سالاد از جمله منابع غنی غذایی شناخته شدند.

سالاد کرنبری با مرغ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

طرز تهیه ی سالاد کرنبری: برای تهیه ی سالاد کرنبری ابتدا نیاز است که کاهو پیچ. خیار را که از قبل خرد کرده ایم . نان تست که از قبل تفت داده ایم . و همین طور مرغ گریل و کرنبری و پنیر پارمسان به عنوان مواد اصلی برای تهیه ی این سالاد به همراه جوانه، گوجه گیلاسی، کلم بروکلی، دانه های تخمه افتابگردان ذرت و قارچ به عنوان تزیینات آماده می کنیم لازم به ذکر است که مواد فوق به صورت فصلی تغییر می کند. مواد بالا را پس شست و شو و آماده سازی اولیه با هم مخلوط می کنیم . سپس سالاد کرنبری با سس بالزامیک، یا سس خردل ویا همینطور سس ایتالیایی سرو می کنیم سالاد کرنبری حاضر است.

ترکیبات غذایی
فلفل سیاه
مقدار لازم 
نمک
مقدار لازم 
سرکه سیب
یک قاشق 
سس خردل
یک قاشق 
روغن زیتون
یک قاشق 
نان تست
یک عدد 
سینه مرغ
۱۰۰ گرم 
خیار
یک عدد 
پنیر پارمسان
مقدار لازم 
کاهو
یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.