زرشک پلو با مرغ #ران
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

ابتدا مرغ را سرخ می‌کنیم سپس پیاز داغ و رب را تفت می‌دهیم و به مرغ ها اضافه می‌کنیم نمک و زعفران و ادویه های مخصوص به میزان لازم اضافه می‌کنیم و به میزان لازم آب ریخته و اجازه می‌دهیم بپزد . برنج از قبل خیس شده را آبکش می‌کنیم و برای دم کشی اماده می‌کنیم ظرف مخصوص پلو رو روغن ریخته و ته‌دیگ مناسب قرار میدهیم و برنج ابکش شده را می‌زیزیم و اجازه می‌دهیم تا دم بکشد . زرشک هم که قبلا شسته و با کره تفت کوچکی می‌دهیم وبرای تزیین اماده می‌کنیم .

ترکیبات غذایی
پیاز
یک عدد متوسط 
نمک
به میزان لازم 
رب گوجه
به میزان لازم 
زعفران
به میزان لازم 
برنج
یک پیمانه 
روغن سرخ کردنی
نصف لیوان 
ران مرغ
یک ران کامل مر 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.