قیمه نثار قزوینی
قیمه نثار یک غذای اصیل و بسیار خوشمزه متعلق به قزوین هست. اگر از مواد سالم و تازه استفاده بشه و روش پخت به درستی انجام بشه بهترین گزینه برای مجالس و میهمانیهاست. دستور پخت این غذای شیک و لذیذ را در اختیار شما عزیزان میگذارم. برای تهیه قیمه نثار از سردست و ران گوساله استفاده میکنم. گوشت رو بعد از شستن به اندازی حبه قند بزرگ خرد میکنم. پیاز را هم به صورت نگینی خرد کرده وسرخ میکنم. گوشت را به پیاز اضافه کرده و با حرارت بالا (البته باید ظرف پهنی برای سرخ کردن درنظر بگیریم) تفت میدیم. به مدت دو دقیقه که آب گوشت ازش خارج نشه این کار باعث لطیفی وخوشمزگی میشه. رب، زرچوبه وفلفل سیاه رو اضافه کرده و تفت میدم. برای رنگ بهتر می تونید رب را جدا در روغن تفت بدید و بعد اضافه کنید. در این مرحله آب جوش را بهش اضافه میکنم. خورش قیمه نثار بعد از دو ساعت که با حرارت کم جوشید آماده هست. البته باید کم آب باشه. در نهایت گاز را خاموش میکنم و آب لیموی تازه، پودر دارچین، پودر هل، گلاب و زعفران رو اضافه میکنم. این خورش خوش مزه و مجلسی آماده سرو هست.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}