باقالی پلو با مرغ #ران
پیاز رو به صورت نگینی خرد میکنیم. توی تابه با مقداری روغن تفتش میدیم. ران کامل مرغ رو توی تابه قرار میدیم نمک و زعفران و ادویهجات بهش اضافه میکنیم و البته یکی دو حبه سیر تازه به صورت ریز شده. میذاریم تا هر دو طرف ران مرغ طلایی بشه. به مقدار لازم رب رو تفت میدیم و به مرغ اضافه میکنیم. در آخر روی موادمون آب میریزیم و میذاریم تا کامل بپزه. همزمان باقالی رو توی قابلمه آبپز میکنیم. برنج رو هم که از قبل خیس کردیم به صورت آبکشی میپزیم و لایه لایه بهش باقالی و شوید اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط کرده میذاریم روی آتیش تا کاملا دم بکشه.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}