پاستا آلفردو

144,500 تومان
پاستا آلفردو
دستور پخت

مرحله اول : قارچ‌های ورقه ای را تفت دهید. پیاز را خلالی یا نگینی خرد کرده و تفت دهید. مرغ خرد شده را به آنها اضافه و باهم تفت دهید. فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. سیرها را رنده کرده و کمی تفت دهید. خامه را در شیر سرد حل و آن را به سیر تفت داده شده اضافه کنید صبر کنید تا شروع به جوشیدن کند. سپس به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل به ترکیب اضافه و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند. مرحله دوم : پاستاهای پنه را در آب جوش ریخته تا بپزد و نرم شود سپس آن را آبکش میکنیم. پاستاهای آبکش شده را به سس آلفردو با مرغ و قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. و یا پنه را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس مرغ و قلرچ با سس آلفردو را روی آن بریزید. میتوانید برای تزیین پاستا از جعفری تازه، برگ ریحان، آویشن، گوجه گیلاسی و‌ پنیر پارمسان استفاده کنید.

ترکیبات غذایی
پاستا
۲۰۰ گرم 
فیله مرغ
۱۵۰ گرم 
قارچ
۱۰۰ گرم 
پیاز
۱ عدد 
فلفل دلمه ای سبز
۱ عدد 
سیر
۱ حبه 
خامه
۲ قاشق غذاخوری 
پنیر پارمسان
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
فلفل
به مقدار لازم 
روغن آفتابگردان
به مقدار لازم 
جعفری
به مقدار لازم 
ریحان
به مقدار لازم 
آویشن
به مقدار لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.