پاستا آلفردو
مرحله اول : قارچهای ورقه ای را تفت دهید. پیاز را خلالی یا نگینی خرد کرده و تفت دهید. مرغ خرد شده را به آنها اضافه و باهم تفت دهید. فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. سیرها را رنده کرده و کمی تفت دهید. خامه را در شیر سرد حل و آن را به سیر تفت داده شده اضافه کنید صبر کنید تا شروع به جوشیدن کند. سپس به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل به ترکیب اضافه و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند. مرحله دوم : پاستاهای پنه را در آب جوش ریخته تا بپزد و نرم شود سپس آن را آبکش میکنیم. پاستاهای آبکش شده را به سس آلفردو با مرغ و قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. و یا پنه را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس مرغ و قلرچ با سس آلفردو را روی آن بریزید. میتوانید برای تزیین پاستا از جعفری تازه، برگ ریحان، آویشن، گوجه گیلاسی و پنیر پارمسان استفاده کنید.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}