نامشخص

40,320 50,400 تومان
نامشخص
دستور پخت

ابتدا شیر در قابلمه ریخته ، ارد و پودر کاکایو(سه ق غ) به تدریج در شیر الک کرده شکر را به شیر اضافه قابلمه را روی حرارت ملایک گذاشته تا مواد حل شود و به غلظت فرنی برسد سپس شکلات تکه شده را اصافه تا غلظت مواد زیاد شود در انتها خامه را اضافه و حرارت راخاموش کنید روی بیسکویت ها مقدار از مواد را کشیده و در قالب بچینید روی قالب سلفون کشیده و بمدت بیست و چهار ساعت در یخچال بماند

ترکیبات غذایی
آرد
سه ق غ 
خامه
چهار تا شش ق غ 
شکلات
هشتاد گرم 
شکر
دو سوم لیوان 
شیر
سه لیوان 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.