چلو کباب تابه ای
دستور پخت

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه را به میزان لازم اضافه میکنیم،حسابی ورز میدهیم مقداری آب در ماهیتابه به حالت جوش میگذاریم،به اندازه کف دست روی کاغذ شیرنی پزی گوشت را نازک میکنیم و به شکل گرد در میاوریم ،حالا در آب می اندازیم زمانی که خود را گرفت آن را در روغن سرخ میکنیم سس مخصوص را تهیه میکنیم و کباب هارا بعد از سرخ شدن داخل سس قرار میدهیم،روی کباب ها گوجه حلقه شده میچینیم و بعد از نیم‌ساعت که سس غلیظ شد آماده سرو است.

ترکیبات غذایی
رب گوجه
۳ قاشق غذا خوری 
زردچوبه
به میزان لازم 
فلفل سیاه
۳ قاشق غذا خوری 
نمک
به میزان لازم 
پیاز
۳ قاشق غذا خوری 
گوشت چرخ کرده
۱۵۰ گرم 
برنج
۳۵۰ گرم 
گوجه فرنگی
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.