چلو کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه را به میزان لازم اضافه میکنیم،حسابی ورز میدهیم مقداری آب در ماهیتابه به حالت جوش میگذاریم،به اندازه کف دست روی کاغذ شیرنی پزی گوشت را نازک میکنیم و به شکل گرد در میاوریم ،حالا در آب می اندازیم زمانی که خود را گرفت آن را در روغن سرخ میکنیم سس مخصوص را تهیه میکنیم و کباب هارا بعد از سرخ شدن داخل سس قرار میدهیم،روی کباب ها گوجه حلقه شده میچینیم و بعد از نیمساعت که سس غلیظ شد آماده سرو است.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}