نامشخص

84,000 تومان
نامشخص
دستور پخت

کیک: تخم مرغ و شکر را با هم میزنیم تا حجیم و کشدار شود روغن و شیر را اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکایو الک شده را به مواد اضافه میکنیم تا کاملا یکدست شود. در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. لایه پنیری: پنیرخامه ای و خامه و پودر کاکایو و شکر را با همزن میزنیم تا یکدست شود. ژلاتین حل شده را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات بن ماری شده را به ترکیب پنیری اضافه میکنیم. رو سطح کیک خنک شده ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال استراحت میدهیم. نوش جان

ترکیبات غذایی
شکلات
۶۷گرم 
خامه
۱۳۳گرم 
ژلاتین
۱۳گرم 
پنیر خامه ای
۱۳۳گرم 
بیکینگ پودر
۱ ق چ خ 
شیر
۷۰ گرم 
روغن آفتابگردان
۷۰ گرم 
تخم مرغ
۲ عدد 
شکر
۱۵۸گرم 
آرد
۱۴۶ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.